Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2719
Назва: Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань
Автори: Хпс
Теми: конференції
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. / ред. кол. В. П. Черних, С. М. Коваленко, В. С. Кисличенко, В. В. Вельма, І. Г. Зінченко, О. А. Кисличенко. – Х. : ЕСЕН, 2013. - 311 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні та практичні аспекти виробництва, контролю якості, реєстрації, реалізації та обігу в Україні функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок, лікувально-профілактичних та косметичних засобів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2719
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій 2000 - 2024
Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Функц пищевые продукты.pdf4,85 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.