Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27239
Название: Соціальна фармація: стан, проблеми та перспективи
Авторы: б/а
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Соціальна фармація: стан, проблеми та перспективи : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 23-24 вер. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – 571 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Соціальна фармація: стан, проблеми та перспективи», в яких розглянуті питання: концепції соціальної фармації як складової сучасної та ефективної сфери охорони здоров’я; основам права та законодавства у фармації; сучасним тенденціям управління фармацевтичним сектором сфери охорони здоров’я; соціально-ефективним механізмам забезпечення доступності фармацевтичної допомоги населенню; діджиталізації та інформаційному забезпеченні сфери охорони здоров’я; соціальним тенденціям менеджменту та маркетингу у фармації, фармакоекономічному аналізу схем лікування соціально-небезпечних захворювань; організації фармацевтичної допомоги в умовах надзвичайних ситуацій; соціально-психологічним та морально-етичним аспектам фармацевтичної діяльності; питанням викладання організаційно-економічних дисциплін у закладах вищої медичної та фармацевтичної освіти та ін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27239
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матеріали конференції_2021.pdf4,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.