Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27276
Название: Фармацевтичний аналіз триметазидину дигідрохлориду в готових лікарських засобах
Авторы: Рагімова, Б. Ч.
Сич, І. А.
Рагимова, Б. Ч.
Сыч, И. А.
Ключевые слова: антиангінальний засіб;триметазидину дигідрохлорид ([1-(2,3,4-триметоксибензил)-піперазину дигідрохлорид
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Рагімова, Б. Ч. Фармацевтичний аналіз триметазидину дигідрохлориду в готових лікарських засобах / Б. Ч. Рагімова, І. А. Сич // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 115-117.
Краткий осмотр (реферат): Триметазидину дигідрохлорид ([1-(2,3,4-триметоксибензил)-піперазину дигідрохлорид, М.м. 339,3) знайшов широке застосування як антиангінальний засіб у комплексній терапії захворювань серцево-судинної системи і при порушеннях мозкового кровообігу. Він діє шляхом інгібування довголанцюгового 3-KAT мітохондрій, що сприяє окисленню глюкози за рахунок окислення жирних кислот. Згідно протоколів лікування, затверджених МОЗ України, триметазидин показаний для застосування у дорослих як додаткова терапія для симптоматичного лікування стабільної стенокардії у пацієнтів, які неадекватно контролюються або не толерантні до антиангінальної терапії першої лінії. Тому, широко призначається лікарями хворим на стенокардію та випускається багатьма вітчизняними та закордонними виробниками. Лікарський засіб представлений на фармацевтичному ринку України у формі таблеток, покритих оболонкою «Тридуктан», «Кардазин-Здоров’я», «Трикард», «Триметазидин-Астрафарм» та таблеток з модифікованим вивільненням «Предизин», «Карметадин», «Предуктал ОД», «Тридуктан МВ», «Предуктал MR»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27276
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри медичної хiмiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сич 2.pdf240,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.