Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2747
Название: Термінологічне визначення соціального захисту спеціалістів фармації у сучасних умовах
Авторы: Толочко, В. М.
Зарічкова, М. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Вид-во НФаУ
Библиографическое описание: Толочко, В. М. Термінологічне визначення соціального захисту спеціалістів фармації у сучасних умовах : інформ. лист / В. М. Толочко, М. В. Зарічкова. – Х., 2013. – Вип. 1. - 4 с.
Краткий осмотр (реферат): В науковій та практичній фармації все частіше застосовуються терміни «соціальний захист» (СЗ) і «соціальний захист населення». У всіх наведених визначеннях об’єктом є працездатне населення, соціально вразливі верстви населення та інші категорії населення. Але у жодного з авторів не має чіткого виділення галузевої специфіки та поняття «соціального захисту спеціалістів фармації» (СЗСФ). Отже, базуючись на результатах особистих досліджень СЗ населення, нами обґрунтовано термінологічне визначення СЗСФ, яке рекомендоване для використання у науковій і практичній фармації. Робота виконана на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету в межах галузевої науково-дослідної роботи. Пропонується науковцям, керівникам фармацевтичних підприємств, керівникам аптечних закладів різних форм власності та різного рівня підпорядкування, слухачам системи післядипломної освіти. Інформаційний лист складено за матеріалами особистих наукових досліджень на кафедрі УЕФ ІПКСФ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2747
Располагается в коллекциях:Наукові публікації В. М. Толочко
Наукові публікації кафедри УЕФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Inf_list_CZ_Заричкова.doc109,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.