Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2762
Название: Система основних понять теорії управління
Авторы: Толочко, В. М.
Міщенко, І. В.
Дата публикации: 2012
Издательство: Вид-во НФаУ
Библиографическое описание: Толочко, В. М. Система основних понять теорії управління : метод. рек. для підготовки та проведення практ. занять з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спец. фармації ПК «Фармація» МОЗ і АМН України / В. М. Толочко, І. В. Міщенко. – Х. : Вид-во НФаУ, 2012. – 32 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять логічну схему викладення навчального матеріалу, його теоретичну частину, навчальні завдання до практичних та семінарських занять, питання і тести для самопідготовки слухачів. Вони можуть бути також використані для самостійного опанування навчальної теми та для систематизації понять теорії управління, удосконалення алгоритму управлін-ських дій спеціалістів практичної фармації. Розроблені на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підви-щення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету. Призначені для слухачів системи післядипломного навчання спеціалістів фармації, практиків, викладачів, студентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2762
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Система основних понять теорії управління.doc1,04 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.