Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2766
Название: Ефективне ділове спілкування
Авторы: Толочко, В. М.
Міщенко, І. В.
Дата публикации: 2006
Издательство: Видавництво НФаУ
Библиографическое описание: Толочко, В. М. Ефективне ділове спілкування : метод. рек. для підготовки та проведення практ. занять з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спеціалістів фармації ПК «Фармація» МОЗ і АМН України / В. М. Толочко, І. В. Міщенко. – Х. : Вид-во НФаУ, 2006. – 48 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначені для підготовки й проведення практичних і семінарських занять з курсу управління та економіки фармації. Містять логічну схе-му структурної побудови викладення навчального матеріалу, ключові поняття за те-матикою, навчальні завдання до практичних занять, питання до семінарських занять, питання й тести для самопідготовки до заняття. Можуть бути використані для само-стійного опанування навчальної теми з метою розвитку і вдосконалення майстерно-сті в управлінні діловим спілкуванням фахівців практичної фармації. Розроблено на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету. Призначено для слухачів системи післядипломного навчання спеціалістів фар-мації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2766
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
efekt_dilove_spilk_prakt.pdf1,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.