Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2767
Название: Психологічні аспекти діяльності провізора при здійсненні фармацевтичної опіки
Авторы: Толочко, В. М.
Міщенко, І. В.
Дата публикации: 2005
Издательство: Видавництво НФаУ
Библиографическое описание: Толочко, В. М. Психологічні аспекти діяльності провізора при здійсненні фармацевтичної опіки : метод. рек. для підготовки та проведення практ. занять з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спеціалістів фармації ПК «Фармація» МОЗ і АМН України / В. М. Толочко, І. В. Міщенко. – Х. : Вид-во НФаУ, 2005. – 40 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять логічну схему викладення навчального матеріалу, теоретичну частину, навчальні завдання до практичних занять, питання до семінарських занять, питання й тести для самопідготовки слухачів в системі післядипломної освіти. Вони можуть бути використані для самостійного опанування навчальної теми з метою розвитку й вдосконалення майстерності у здійсненні фармацевтичної опіки фахівцями практичної фармації. Розроблено на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету. Призначено для слухачів системи післядипломного навчання спеціалістів фармації, практиків, викладачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2767
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
8_фарм_опека.doc238,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.