Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2768
Название: Основи логістики збуту (розподілу). Управління товарними запасами
Авторы: Толочко, В. М.
Чешева, М. В.
Дата публикации: 2006
Издательство: Видавництво НФаУ
Библиографическое описание: Толочко, В. М. Основи логістики збуту (розподілу). Управління товарними запасами : метод. рек. для підготовки та проведення практ. занять з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спеціалістів фармації ПК «Фармація» МОЗ і АМН України / В. М. Толочко, М. В. Чешева. – Х. : Вид-во НФаУ, 2006. – 19 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначені для підготовки та проведення семінарських занять з курсу управління та економіки фармації у системі післядипломної освіти. Містять теоретичну частину, питання для самопідготовки, питання і тестові завдання для виконання й обговорення на семінарах. Можуть бути використані для самостійного опанування навчальної теми з метою ознайомлення слухачів з логістичними підходами в організації збуту (розподілу) товарів на підприємстві, поглиблення знань з розділу логістики, пов'язаного з управлінням товарними запасами. Розроблено на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету. Призначено для слухачів системи післядипломного навчання, спеціалістів практичної фармації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2768
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Основи логістики збуту (Розподілу). Управління товарними запасами.doc149,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.