Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27699| Назва: | Вплив допоміжних речовин на технологічні характеристики мас для інкапсулювання з вітамінами групи B і уридин-5'- монофосфатом динатрієвою сіллю |
| Автори: | Алмакаєв, М. С. |
| Теми: | нейропатична активність |
| Дата публікації: | 2022 |
| Бібліографічний опис: | Алмакаєв, М. С. Вплив допоміжних речовин на технологічні характеристики мас для інкапсулювання з вітамінами групи B і уридин-5'- монофосфатом динатрієвою сіллю / М. С. Алмакаєв // Сучасні аспекти створення лікарських засобів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. дистанц. конф., 1 лют. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 65. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27699 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 65.pdf | 276,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.