Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28156
Название: Перспектива створення таблеток відхаркувальної дії з рослинним екстрактом
Авторы: Халіл Амін
Сліпченко, Г. Д.
Ключевые слова: рослинна сировина;протикашльова дія;таблетки;медуниця лікарська;екстракт сухий
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Халіл Амін. Перспектива створення таблеток відхаркувальної дії з рослинним екстрактом / Халіл Амін, Г. Д. Сліпченко // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини іфармації : тези доп. ІV наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених зміжнар. участю, м. Харків, 19 трав. 2022 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 334.
Краткий осмотр (реферат): З кожним роком кількість синтетичних препаратів для лікування кашлю збільшується, але не менш важливими і споживаними залишаються фітопрепарати. Лікарські препарати, які застосовуються для лікування кашлю, можна поділити на чотири групи: протикашльові, бронхолітичні, відхаркувальні та препарати, які використовують при порушенні циркуляції у легенях. Розробка нових рослинних лікарських засобів є важливим напрямком фармацевтичної і медичної науки. Цілющі властивості медуниці лікарської активно використовується для приготування лікарських препаратів. З неї готують сиропи від кашлю, а також препарати для полегшення запальних процесів у легенях.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28156
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
334.pdf380,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.