Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28163
Название: Аналіз ринку препаратів які застосовуються для лікування епілепсії
Авторы: Криклива, І. О.
Лахбаб Елхабіб
Ключевые слова: епілепсія;супозиторії;аналіз ринку
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Криклива, І. О. Аналіз ринку препаратів які застосовуються для лікування епілепсії / І. О. Криклива, Лахбаб Елхабіб // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини іфармації : тези доп. ІV наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, м. Харків, 19 трав. 2022 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 204.
Краткий осмотр (реферат): Епілепсія – одне з найпоширеніших неврологічних захворювань, що виявляється більш ніж у половині випадків у хворих молодше 15 років. Згідно з оцінкою експертів, щорічно у світі діагностують близько 2,4 млн нових випадків епілепсії. Хоча етіологія епілепсії досі багато в чому залишається не ясною, спадковому фактору надають особливого значення. Як і при багатьох неврологічних розладах, епілепсія змінює життя не тільки самого хворого, а й усієї його сім'ї, а сама хвороба несе не тільки фізичні ризики та страждання внаслідок епілептичних нападів, а й психологічні у зв'язку із соціальною ізоляцією. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, 70-80% хворих на епілепсію могли б зберігати звичну соціальну та культурну активність при правильно підібраному лікуванні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28163
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
204.pdf268,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.