Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28169
Назва: Визначення технологічних параметрів рослинного збору для лікування сечокам’яної хвороби
Автори: Пономаренко, Т. О.
Фаузі, А.
Теми: сечокам’яна хвороба;марена красильна;аммія зубна;збір
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Пономаренко, Т. О. Визначення технологічних параметрів рослинного збору для лікування сечокам’яної хвороби / Т. О. Пономаренко, А. Фаузі // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : тези доп. ІV наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, м. Харків, 19 трав. 2022 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 271.
Короткий огляд (реферат): Основною проблемою лікування сечокам’яної хвороби є те, що навіть після видалення каменів частота рецидивів протягом перших 3 років після лікування становить 53%. Тому актуальною є профілактика утворення конкрементів з використанням комбінованих рослинних препаратів, які забезпечують не тільки сечогінну та протизапальну дії, а також впливають на рН сечі, розпушують структуру каменів, зменшують спазми і сприяють відходженню дрібних конкрементів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28169
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
271.pdf226,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.