Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28183
Название: Основні цілі проведення аудитів систем управління якістю
Авторы: Коваленко, С. М.
Ключевые слова: система управління якістю;аудит
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Коваленко, С. М. Основні цілі проведення аудитів систем управління якістю / С. М. Коваленко // Управління якістю в фармації : матеріали XVІ наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 20 трав. 2022 р. – Харків : НФаУ, 2022. – С. 54.
Краткий осмотр (реферат): Аудит якості та аналіз системи управління якості (СУЯ) є важливими та корисними інструментами менеджменту організації. Проведення аудитів забезпечує зворотний зв'язок, за допомогою якої визначаються можливі удосконалення СУЯ організації. Принципи проведення аудиту є результативним і надійним методом підтримки політики керівництва. Аудит якості - це спосіб отримання об'єктивної інформації, яка дозволяє ідентифікувати потреби в поліпшеннях або коригувальних діях. Аудит може бути ефективний тільки тоді, коли він проводиться персоналом, який не тільки розуміє, як провести аудит, але й яким чином досягти найкращих результатів від його проведення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28183
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
54.pdf842,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.