Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28515
Название: Збірник тестових завдань для самопідготовки до аудиторних занять з фармацевтичної хімії (Модуль 3 «Лікарські засоби, що впливають на функції органів та систем, обмін речовин і тканинні процеси») здобувачів вищої освіти спеціальності «226 Фармація, промислова фармація»
Авторы: Перехода, Л. О.
Perekhoda, L. O.
Гріневич, Л. О.
Grinevich, L. A.
Подольський, І. М.
Podolsky, I. M.
Тітко, Т. О.
Titko, T. O.
Сич, І. А.
Sych, I. A.
Таран, С. Г.
Taran, S. G.
Сулейман, М. М.
Suleiman, M. M.
Кобзар, Н. П.
Kobzar, N. P.
Бевз, О. В.
Bevz, O. V.
Єрьоміна, З. Г.
Yeromina, Z. G.
Єрьоміна, Г. О.
Yeromina, H. O.
Віслоус, О. О.
Vislous, O. O.
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Збірник тестових завдань для самопідготовки до аудиторних занять з фармацевтичної хімії (Модуль 3 «Лікарські засоби, що впливають на функції органів та систем, обмін речовин і тканинні процеси») здобувачів вищої освіти спеціальності «226 Фармація, промислова фармація» / Л. О. Перехода, Л. О. Гріневич, І. М. Подольський [та ін.]. – Харків : НФаУ, 2022. – 24 с.
Описание: Збірник тестових завдань створено відповідно до затвердженої програми з фармацевтичної хімії (Модуль 3 «Лікарські засоби, що впливають на функції органів та систем, обмін речовин і тканинні процеси»). Видання містить актуальні тестові завдання, включені до бази ліцензійного інтегрованого іспиту «КРОК-2». Тестові завдання систематизовані за змістовими модулями та темами занять модулю 3. Збірник призначений для контролю засвоєння матеріалу дисципліни шляхом надання правильної відповіді на тестові завдання з її обґрунтуванням (наведення відповідних рівнянь реакцій, структурних формул та ін.). Для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності «226 Фармація, промислова фармація» вищих навчальних закладів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28515
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри медичної хiмiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник_тестів_Модуль 3_21-22.pdf
  Restricted Access
1,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.