Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28648
Название: Медична хімія
Авторы: Гриценко, І. С.
Gritsenko, I. S.
Таран, С. Г.
Taran, S. G.
Перехода, Л. О.
Perekhoda, L. O.
Георгіянц, В. А.
Georgiyants, V. A.
Березнякова, Н. Л.
Berezniakova, N. L.
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Медична хімія : навч. посіб. для студ. вищ. фарм. навч. закл. і фарм. ф-тів вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації / І. С. Гриценко, С. Г. Таран, Л. О. Перехода [та ін.] ; за заг. ред. І. С. Гриценко. – X., 2016. – 584 с.
Описание: Навчальний посібник містить інформацію щодо класифікації, номенклатури, фізичних, фізико-хімічних, хімічних та фармакологічних властивостей лікарських речовин. Матеріал посібника відображує сучасні уявлення про фізико-хімічні основи фармакокінетичних та фармакодинамічних процесів, розглядає методи дослідження лікарських речовин, принципи конструювання нових лікарських засобів. Особлива увага приділена хімічним схемам метаболічних перетворень лікарських речовин, які вперше представлені в такому обсязі у вітчизняній навчальній літературі. Посібник буде корисним для студентів вищих фармацевтичних навчальних закладів та фармацевтичних факультетів вищих медичних навчальних закладів, для аспірантів, магістрантів, викладачів в галузі фармацевтичної та медичної освіти, а також для фахівців в сфері охорони здоров’я.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28648
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри медичної хiмiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Посібник Медична хімія.pdf
  Restricted Access
10,83 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.