Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28714
Название: Організація та економіка фармації : метод. рек. з підготовки до підсумкового модульного контролю здобувачів вищої освіти спеціальності «Фармація»
Авторы: Немченко, А. С.
Назаркіна, В. М.
Чернуха, В. М.
Тетерич, Н. В.
Подколзіна, М. В.
Винник, О. В.
Лебедин, А. М.
Куриленко, Ю. Є.
Ключевые слова: організація та економіка фармації;діяльність аптечних закладів
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Організація та економіка фармації : методичні рекомендації з підготовки до підсумкового модульного контролю здобувачів вищої освіти спеціальності «Фармація» / А. С. Немченко, В. М. Назаркіна, М. В. Подколзіна, Н. В. Тетерич, В. М. Чернуха, О. В. Винник, А. М. Лебедин, Ю. Є. Куриленко. – Харків : НФаУ, 2019. – 40 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації розроблені відповідно до програми навчальної дисципліни «Організація та економіка фармації», освітньо-професійної програми та освітньо-кваліфікаційної характеристики фахівця за спеціальністю «Фармація» та містять теоретичні питання та перелік рекомендованих основних джерел літератури для підготовки здобувачів вищої освіти до підсумкового модульного контролю, критерії оцінювання знань та приклад білету. Методичні рекомендації призначені для підготовки до підсумкового модульного контролю здобувачів вищої освіти спеціальності «Фармація» з дисципліни «Організація та економіка фармації»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28714
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри організації та економіки фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
методичка ПМК 2020 (1).pdf
  Restricted Access
952,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.