Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2888
Название: Здійснення розрахункових операцій з покупцями і замовниками в умовах фармацевтичного підприємства
Авторы: Толочко, В. М.
Должнікова, О. М.
Дата публикации: 2009
Издательство: Видавництво НФаУ
Библиографическое описание: Толочко, В. М. Здійснення розрахункових операцій з покупцями і замовниками в умовах фармацевтичного підприємства : метод. рек. для підготовки та проведення практ. занять з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спеціалістів фармації ПК «Фармація» МОЗ і АМН України / В. М. Толочко, О. М. Должнікова. – Х. : Вид-во НФаУ, 2009. – 48 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації спрямовані на удосконалення знань і практичних навичок слухачів системи післядипломної освіти, практичних спеціалістів по здійсненню розрахункових операцій з покупцями та замовниками і містять перероблений та доповнений теоретичний матеріал, питання для обговорення на лабораторних заняттях, запитання для самостійної роботи та тести для оцінки рівня знань. Призначено для використання у навчальному процесі системи післядипломної освіти та практичній фармації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2888
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.