Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28888
Назва: Кількісне визначення флавоноїдів у сировині перстачу чагарникового
Автори: Гасенко, Я. О.
Журавель, І. О.
Процька, В. В.
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Гасенко, Я. О. Кількісне визначення флавоноїдів у сировині перстачу чагарникового / Я. О. Гасенко, І. О. Журавель, В. В. Процька // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІV Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф., м. Харків, 8 квіт. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 33.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28888
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
33.pdf157,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.