Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28888
Назва: | Кількісне визначення флавоноїдів у сировині перстачу чагарникового |
Автори: | Гасенко, Я. О. Журавель, І. О. Процька, В. В. |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Гасенко, Я. О. Кількісне визначення флавоноїдів у сировині перстачу чагарникового / Я. О. Гасенко, І. О. Журавель, В. В. Процька // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІV Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф., м. Харків, 8 квіт. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 33. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28888 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
33.pdf | 157,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.