Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28935
Название: Застосування білих грибів у раціоні харчування як джерела повноцінних білків та мікроелементу селену
Авторы: Єгоркіна, Д. М.
Король, В. В.
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Єгоркіна, Д. М. Застосування білих грибів у раціоні харчування як джерела повноцінних білків та мікроелементу селену / Д. М. Єгоркіна, В. В. Король // Сучасні досягнення фармацевтичної справи : зб. наук. пр. Вип. 1. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 121-124.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28935
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
121-124.pdf210,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.