Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-5 из 5.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Підбір оптимальної методики для кількісного аналізу зв’язаної глюкози у біологічно активних добавках до їжі з інуліномСмєлова, Н. М.; Смелова, Н. Н.; Smelova, N. М.; Кизим, О. Г.; Кизим, Е. Г.; Kyzym, O. G.; Євтіфєєва, О. А.; Евтифеева, О. А.; Ievtifieieva, O. A.
2017Вивчення споживчих аспектів та впливу паковання на параметри якості БАДБаркова, І. В.; Баркова, И. В.; Barkova, I. V.; Макарова, О. Є.; Макарова, О. Е.; Makarova, O. Ye.
2013Морфолого-анатомічне визначення повитиці європейської Cuscuta europea L. у сировині для виробництва БАДКоличев, І. О.; Количев, И. О.; Kolychev, I. O.; Краснікова, Т. О.; Красникова, Т. А.; Krasnikova, T. O.
2013Еспарцет піщаний перспективне джерело отримання БАДДемешко, О. В.; Демешко, О. В.; Demeshko, O. V.; Ковальов, С. В.; Ковалев, С. В.; Kovalyov, S. V.; Романова, С. В.; Романова, С. В.; Romanova, S. V.; Ковальов, В. М.; Ковалев, В. Н.; Kovalyov, V. N.
2013Перспективи створення БАД на основі листя тополі китайськоїРуднік, А. М.; Рудник, А. М.; Rudnik, A. M.; Бородіна, Н. В.; Бородина, Н. В.; Borodina, N. V.