Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29189| Назва: | Дослідження з вибору оптимального екстрагенту та режиму екстрагування верби білої кори |
| Інші назви: | Research on the selec-tionof the optimal ex-tractantand the mode of extraction of white bark willow |
| Автори: | Михайлик, Діана |
| Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;екстракція;технологія;верби білої кора;фармакотехнологічні дослідження;extraction;technology;white bark willows;pharmacological researches |
| Дата публікації: | чер-2022 |
| Бібліографічний опис: | Михайлик, Д. Дослідження з вибору оптимального екстрагенту та режиму екстрагування верби білої кори : кваліф. робота / наук. керівник Л. Вишневська. - Харків, 2022. - 61 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Магістерська робота присвячена дослідженням з вибору оптимального екстрагенту та режиму екстрагування верби білої кори з метою подальшого використання отриманого екстракту у розробці оригінальних лікарських пре-паратів на основі рослинної сировини протизапальної дії. Теоретично та екс-периментально обґрунтовано вибір екстрагенту та оптимального способу екс-тракції з метою максимального вилучення діючих речовин. Master's work is devoted to research on the choice of the optimal extractant and extraction mode of white bark willow in order to further use the obtained ex-tract in the development of original drugs based on herbal anti-inflammatory raw materials. The choice of extractant and optimal method of extraction for the pur-pose of maximum extraction of active substances is theoretically and experimen-tally substantiated. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29189 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Михайлик_магістерська_28.05.22.pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.