Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29204
Название: Фітохімічне дослідження екстракту нагідків лікарських та його вплив на мікробіоту шкіри
Другие названия: Phytochemical study of calendula extract and its effect on the skin microbiota
Авторы: Тертична, Анастасія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії;фармацевтичний факультет;біологічно активні речовини;мікробіота;екстракт;Calendula officinalis;biologically active substances;microbiota;extract
Дата публикации: июн-2022
Библиографическое описание: Тертична, А. Фітохімічне дослідження екстракту нагідків лікарських та його вплив на мікробіоту шкіри : кваліф. робота / наук. керівник О. Кошовий. - Харків, 2022. - 48 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі було проведено дослідження фітохімічного складу екстракту нагідок лікарських та визначення його впливу на мікробіоту шкіри. Було встановлено, що в результаті інкубації екстракту нагідок разом з мікробіотою шкіри двох донорів відбулися метаболічні перетворення, та деякі сполуки розпалися під впливом мікроорганізмів шкіри і утворилися нові.
In the qualification work the research of phytochemical composition of the Calendula officinalis extract has been carried out and influence of it on microbiota of skin has been observed. It was found that as result of the incubation Calendula officinalis extract with two donors` skin microbiota metabolic transformations have been occurred so some compounds have been decomposed under skin microorganisms and new created.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29204
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тертична Анастасія 6.06.pdf
  Restricted Access
1,77 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.