Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29224
Название: | Розробка складу шипучих порошків загальнозміцнюючої дії |
Другие названия: | Development of the composition of effervescent powders with fortifying activity |
Авторы: | Прокапчук, Світлана |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;порошок;технологія;загальнозміцнюючий;екстемпоральний;фітотерапія;powder;technology;tonic;extemporaneous;herbal medicine |
Дата публикации: | июн-2022 |
Библиографическое описание: | Прокапчук, С. Розробка складу шипучих порошків загальнозміцнюючої дії : квапіф. робота / наук. керівник С. Прокопчук.- Харків, 2022. - 75 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженням з розробки складу засобу у формі шипучого порошку загальнозміцнюючої дії аптечного виробництва.
Кваліфікаційна робота викладена на 66 сторінках машинописного тексту, складається зі вступу, трьох розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел і 2х додатків. Список літератури містить 44 джерела. Робота ілюстрована 8ма таблицями та 5ма рисунками. Qualification work is devoted to the research on the development of the composition of the remedy in the form effervescent powder of tonic action of pharmaceutical production. The qualification work is set out on 66 pages of typewritten text, consists of an introduction, three chapters, general conclusions, a list of references and 2 appendices. The bibliography contains 44 sources. The work is illustrated with 8 tables and 5 figures. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29224 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Прокапчук СВ.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.