Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29270
Назва: Фітохімічне вивчення бульб батату
Інші назви: Phytochemical study of sweet potato tubers
Автори: Новікова, Наталія
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;батат;Ipomoea batatas;бульби;якісний аналіз;кількісний аналіз;біологічно активні речовини;sweet potato;tuber;qualitative analysis;quantitative analysis;biologically active substances
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Новікова, н. Фітохімічне вивчення бульб батату : кваліф. робота / наук. керівник В. Кузнєцова. - Харків, 2022. - 60 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню бульб батату 4 сортів. Перший розділ роботи містить дані літератури щодо ботанічної характеристики, поширення, хімічного складу, застосування у медицині та народному господарстві батату. Другий розділ присвячений результатам дослідження якісного складу та кількісного вмісту біологічно активних речовин у досліджуваній сировині. У третьому розділі представлено результати визначення показників якості бульб батату
Qualification work is devoted to phytochemical study of 4 variety of sweet potato tuber. The first chapter of the work contains literature data on the botanical characteristics, distribution, chemical composition, use in medicine and national economy of sweet potato. The second chapter is devoted to the results of the study of the qualitative composition and quantitative content of biologically active substances in the sweet potato raw materials. The third chapter presents the results of determining the parameters of quality of sweet potato tuber.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29270
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новікова Наталія, 06.06.2022.pdf
  Обмежений доступ
2,95 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.