Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29287
Назва: Фітохімічне вивчення плодів бенінкази (Benincasa hispida (Thunb.) Cogn.)
Інші назви: Phytochemical study of wax gourd fruits (Benincasa hispida (Thunb.) Cogn.)
Автори: Дейнека, Аміна
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;фармацевтичний факультет;бенінказа;Benincasa hispida;плід;якісний аналіз;кількісний аналіз;біологічно активні речовини;wax gourd;Benincasa hispida;fruits;qualitative analysis;quantitative analysis;biologically active substances
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Дейнека, А. Фітохімічне вивчення плодів бенінкази (Benincasa hispida (Thunb.) Cogn.) : кваліф. робота / наук. керівник І. Журавель. - Харків, 2022. - 57 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню плодів бенінкази. Перший розділ роботи містить дані літератури щодо ботанічної характеристики, поширення, хімічного складу, застосування у медицині та народному господарстві бенінкази. У другому розділі представлено результати визначення показників якості плодів бенінкази. Третій розділ присвячений результатам дослідження якісного складу та кількісного вмісту біологічно активних речовин у досліджуваній сировині.
Qualification work is devoted to phytochemical study of wax gourd fruits. The first chapter of the work contains literature data on the botanical characteristics, distribution, chemical composition, use in medicine and national economy of wax gourd. The second chapter presents the results of determining the parameters of quality of wax gourd fruits. The third chapter is devoted to the results of the study of the qualitative composition and quantitative content of biologically active substances in the wax gourd raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29287
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дейнека Аміна, 8.06.2022.pdf
  Обмежений доступ
2,69 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.