Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29302
Назва: Розробка складу та технології льодяників з сальбутамолу сульфатом
Інші назви: Development of composition and technology of lozenges with salbutamol sulfate
Автори: Падусенко, Ростислав
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра технології фармацевтичних препаратів;факультет фаимацевтичних технологій та менеджменту;сальбутамол;льодяники;ізомальт;глюкоза;дисфагія;salbutamol;lollipops;isomalt;glucose;dysphagia
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Падусенко, Р. Розробка складу та технології льодяників з сальбутамолу сульфатом : кваліф. робота / наук. керівник Р. Падусенко. - Харків, 2022. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі наведено результати фармакотехнологічних досліджень з розробки складу та технології льодяників з сальбутамолом, та дослідження щодо створення та оцінки льодяників сальбутамолу сульфату з використанням ізомальту як засобу, який повільно розчиняється у роті, що вирішує проблему дисфагії. Робота складається з наступних частин: вступ, огляд літератури, вибір методів дослідження, експериментальна частина, загальні висновки, перелік використаних літературних джерел, загальний обсяг роботи 43 сторінок, містить 5 таблиць, 33 джерела літератури.
The paper presents the results of pharmacotechnological research on the composition and technology of salbutamol lollipops, and research on the creation and evaluation of salbutamol sulphate lollipops using isomalt as a slowly dissolving agent in the mouth, which solves the problem of dysphagia. The work consists of the following parts: introduction, literature review, choice of research methods, experimental part, general conclusions, list of used literature sources, total work volume of 43 pages, contains 5 tables, 33 literature sources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29302
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ТФП

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Падусенко Ростислав 08.06.22.pdf
  Обмежений доступ
258,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.