Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29324
Назва: | Фітохімічне вивчення спіреї японської |
Інші назви: | Phytochemi cal study of Japanese spiraea Thunb |
Автори: | Глущенко, Настасія |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;фармацевтичний факультет;спірея японська;Spiraea Japonica;листя;біологічно активні речовини;якісний аналіз;кількісний аналіз;Japanese spirea;leaves;biologically active substances;qualitative analysis;quantitative analysis |
Дата публікації: | лют-2023 |
Бібліографічний опис: | Глущенко, Н. Фітохімічне вивчення спіреї японської : кваліф. робота / наук. керівник В. Косличенко. - Харків, 2023. - 55 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню листя спіреї
японської. Перший розділ роботи містить дані літератури щодо ботанічної
характеристики, видів спіреї японської, хімічного складу, фармакологічної дії
та застосування. У другому та третьому розділах представлені результати
дослідження якісного складу та визначення кількісного вмісту біологічно
активних речовин у досліджуваній сировині. У четвертому розділі наведено
визначення числових та технологічних показників листя спіреї японської. The qualification work is devoted to the phytochemical study of Japanese spirea leaves. The first section of the work contains data from the literature on botanical characteristics, types of Japanese spirea, chemical composition, pharmacological action and application. The second and third sections present the results of the study of the qualitative composition and determination of the quantitative content of biologically active substances in the studied raw materials. In the fourth chapter, the numerical and technological indicators of Japanese spirea leaves are defined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29324 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Глущенко Настасія, 10.02.23.pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.