Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29326
Название: Вибір допоміжних речовин з метою створення хайлайтеру для обличчя
Другие названия: Choice of auxiliary substances for creation of a facial highlighter
Авторы: Шевчук, Юлія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;хайлайтер;структурна в’язкість;основа;карбопол Ultrez 10;консервант;highlighter;structural viscosity;base;carbopol Ultrez 10;preservative
Дата публикации: июн-2022
Библиографическое описание: Шевчук, Ю. Вибір допоміжних речовин з метою створення хайлайтеру для обличчя : кваліф. робота / наук. керівник Г. Сліпченко. - Харків, 2022. - 51 с.
Краткий осмотр (реферат): Випускна кваліфікаційна магістерська робота присвячена обґрунтуванню компонентів та розробці хайлайтера для обличчя у вигляді крему для догляду за шкірою, нанесення макіяжу та корекції обличчя. В роботі автором вивчено й узагальнено сучасні дані про історію виникнення хайлайтеру та сучасні прийоми нанесення. Розглянуто існуючі види хайлайтерів, допоміжні речовини, що використовуються у складі. Вивчено колоїдну і термостабільність, однорідність, рН, структурну в’язкість, дисперсність, опрацьовано оптимальний склад емульсійної основи крему. Проведено вибір олії, які введено до складу. Обґрунтовано введення консерванту. За всіма показниками якості отриманий крем відповідає вимогам ДФУ.
The final qualifying master's thesis is devoted to the substantiation of components and the development of a face highlighter in the form of a cream for skin care, makeup and facial correction. The author studies and summarizes modern data on the history of highlighter and modern methods of application. Existing types of highlighters, excipients used in the composition are considered. Colloidal and thermal stability, homogeneity, pH, structural viscosity, dispersion have been studied, the optimal composition of the emulsion base of the cream has been worked out. The choice of oils that are included in the composition is made. The introduction of a preservative is justified. According to all quality indicators, the obtained cream meets the requirements of HFCs.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29326
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шевчук Юлія 09.06.2022.pdf
  Restricted Access
2,09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.