Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29380
Название: Дослідження біологічно активних речовин листя дерену лікарського
Другие названия: The research of biologically active substances of leaves of Japanese cornelian cherry
Авторы: Карпенко, Єлизавета
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії;фармацевтичний факультет;дерен лікарський (Cornus officinalis);біологічно активні речовини;Cornus officinalis (Japanese cornelian cherry);biologically active substances
Дата публикации: фев-2023
Библиографическое описание: Карпенко, Є. Дослідження біологічно активних речовин листя дерену лікарського : кваліф. робота / наук. керівник О. Криворучко. - Харків, 2023. - 53 с.
Краткий осмотр (реферат): Проведено комплексне фітохімічне дослідження листя дерену лікарського, у ході якого за допомогою якісного аналізу була підтверджена наявність вуглеводів, флавоноїдів, дубильних речовин, іридоїдів, сапонінів, а також визначено вміст полісахаридів, органічних кислот, гідроксикоричних кислот, дубильних речовин, летких речовин, макро- і мікроелементів. Встановлені макро- і мікроскопічні ознаки дерену лікарського листя.
A complex phytochemical study of the leaves of Cornus officinalis was conducted, during which the presence of carbohydrates, flavonoids, tannins, iridoids, saponins was confirmed by qualitative analysis, and the content of polysaccharides, organic acids, hydroxycinnamic acids, tannins, volatile substances, macro- and trace elements. Macro- and microscopic features of Cornus officinalis leaves are established.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29380
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Карпенко Єлизавета, 07.02.23.pdf1,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.