Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29397
Назва: Розробка складу і технології гелю з екстраком оману високого
Інші назви: Development of the composition and technology of the gel with the inula extract
Автори: Редько, Наталія
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;оману високого кореневищ з коренями;сухий екстракт;гель;технологія;elecampane rhizomes with roots;dry extract;gel;technology
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Редько, Н. Розробка складу і технології гелю з екстраком оману високого : наук. керівник / наук. керівник Т. Ковальова. - Харків, 2023. - 91 с.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано технологію антибактеріального гелю з сухим екстрактом оману високого кореневищ з коренями. Проведено дослідження з підбору оптимального екстрагенту та параметрів екстрагування лікарської рослинної сировини. Розроблено технологію отримання сухого екстракту оману високого кореневищ з коренями. Проведено підбір оптимального гелеутворювача та допоміжних речовин, їх концентрації та сумісності. Розроблено технологію виготовлення гелю з сухим екстрактом оману високого кореневищ з коренями в умовах аптек.
The technology of antibacterial gel with dry extract of Elecampane rhizomes with roots is proposed. Studies on the selection of the optimal extractant and parameters of extraction of medicinal plant raw materials were carried out. The technology of obtaining dry extract of Elecampane rhizomes with roots was developed. The selection of the optimal gel-forming agent and auxiliary substances, their concentration and compatibility were carried out. The technology of manufacturing gel with dry extract of elecampane rhizomes with roots in pharmacies has been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29397
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Редько Наталія, 07.02.23.pdf3,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.