Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29426
Title: | Обгрунтування вибору основи перорального гелю з екстрактами гвоздики та евкаліпту |
Other Titles: | Justification of a choice of oral gel base with clove and eucalyptus extracts |
Authors: | Івашко, Тетяна |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;склад;технологія;гель пероральний;екстракти евкаліпту;гвоздики;composition;technology;oral gel;eucalyptus extracts;cloves |
Issue Date: | Feb-2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Івашко, Т. Обгрунтування вибору основи перорального гелю з екстрактами гвоздики та евкаліпту : кваліф. робота / наук. керівник І. Ковалевська. - Харків, 2023. - 64 с. |
Abstract: | Метою роботи є обґрунтування складу лікарського засобу у вигляді гелю
для лікування гострих вірусних захворювань. Розглянувши етіологію і
патогенез захворювань, які викликаються вірусами як АФІ обрані екстракти
евкаліпту та гвоздики. На підставі проведення комплексу фізико-хімічних та
технологічних досліджень визначено допоміжні речовини, що входять до
складу гелю перорального та встановлено їх раціональний вміст. The purpose of the work is to substantiate the composition of the medicinal product in the form of a gel for the treatment of acute viral diseases. Having considered the etiology and pathogenesis of diseases caused by viruses, eucalyptus and clove extracts were selected as APIs. On the basis of a complex of physical, chemical and technological studies, auxiliary substances included in the composition of the perorally gel were determined and their rational content was established. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29426 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ІВАШКО Тетяна, 10.02.2023 .pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.