Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29433
Назва: Вибір допоміжних речовин при розробці капсул з екстрактами глоду, кропиви собачої та меліси
Інші назви: The choice of excipients in the development of capsules with extracts of hawthorn, motherwort and lemon balm
Автори: Татарчук, Олена
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;склад;технологія;капсули;екстракти глоду;меліси;кропиви собачої;composition;technology;capsules;hawthorn extracts;lemon balm;nettle
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Татарчук, О. Вибір допоміжних речовин при розробці капсул з екстрактами глоду, кропиви собачої та меліси : кваліф. робота / наук. керівник І. Ковалевська. - Харків, 2023. - 71 с.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є обґрунтування складу лікарського засобу у вигляді капсул з антиангінальною та седативною активністю. Розглянувши етіологію і патогенез захворювань, які супроводжуються стресом як АФІ обрані екстракти глоду, меліси, кропиви собачої. На підставі проведення комплексу фізико-хімічних та технологічних досліджень визначено допоміжні речовини, що входять до складу капсул та встановлено їх раціональний вміст.
The purpose of the work is to substantiate the composition of the medicinal product in the form of capsules with antianginal and sedative activity. Having considered the etiology and pathogenesis of diseases that are accompanied by stress, extracts of hawthorn, lemon balm, and nettle were selected as APIs. On the basis of a complex of physico-chemical and technological studies, auxiliary substances included in the capsules were determined and their rational content was established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29433
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТАТАРЧУК Олена 10.02.23 .pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.