Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29503
Назва: Отримання і дослідження водного екстракту в умовах комплексної переробки квітів календули лікарської
Інші назви: Obtaining and researching the aqueous extract in conditions of complex processing of medicinal calendula flowers
Автори: Бабич, Анна
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра технології фармацевтичних препаратів;фармацевтичний факультет;екстракція;екстракт;сировина;перколяція;extraction;extract;raw material;percolation
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Бабич, А. Отримання і дослідження водного екстракту в умовах комплексної переробки квітів календули лікарської : кваліф. робота / наук. керівник О. Кутова. - Харків, 2023. - 60 с.
Короткий огляд (реферат): роботі наведено дослідження щодо опрацювання технології одер- жання водного екстракту шроту після виробництва настойки календули. Ро- бота складається з наступних частин: вступ, огляд літератури, вибір методів дослідження, експериментальна частина, загальні висновки, перелік викорис- таних літературних джерел, загальний обсяг роботи 43 сторінок, містить 4 таблиць, 3 рисунків, 22 джерел літератури.
The paper presents research on the development of the technology of obtaining an aqueous extract of meal after the production of calendula tincture. The work consists of the following parts: introduction, review of literature, selection of research methods, experimental part, general conclusions, list of used literary sources, total volume of work 43 pages, contains 4 tables, 3 figures, 22 literature sources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29503
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабич Анна 10.02.2023.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.