Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології : [39] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 39
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-06Технічне переоснащення виробництва β-каротинуМанжос, Олександра
2023-06Удосконалення виробництва ветеринарної кормової добавки сорбційної активностіКушнір, Анна
2023-06Організація виробництва ферменту ПЕТази для деградації ПЕТ-пластикуКононов, Микита
2023-06Удосконалення складу м’якої лікарської форми з антоціановими біокомплексамиКуценко, Олена
2023-06Удосконалення виробництва розчину гентаміцину сульфату 4 % для ін’єкцій в ампулахАхпаш, Діана
2023-06Удосконалення виробництва ліпідів мікробного походженняБорисова, Катерина
2023-06Мікробіологічні дослідження гелю для лікування захворювань пародонтуОсінська, Жанна
2023-06Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначенняБілокобильська, Катерина
2023-06Удосконалення складу льодяників з пробіотичною активністюСтарущенко, Уляна
2023-06Організація виробництва розчину комплексу вітамінів для ін’єкційКараванська, Інна
2023-06Технічне переоснащення виробництва вітаміну В2 - рибофлавінуПихтіна, Анастасія
2023-06Біотехнологічні аспекти отримання бактеріальної целюлозиКоржова, Дар’я
2023-06Дослідження щодо отримання меланінуАркуш, Дар'я
2023-06Технічне переоснащення виробництва інсуліну людини рекомбінантногоКулеш, Анастасія
2023-06Організація виробництва білого кріпленого вина типу мадериМедведєва, Вікторія
2023-06Дослідження антимікробної активності м′якої лікарської форми з ефірними оліямиПершко, Ірина
2023-02Вивчення специфічної активності м'якої лікарської форми з антибіотикомБідось, Катерина
2023-02Дослідження впливу нативних екзометаболітів на розвиток лактобактерійОнопрієнко, Владислав
2023-02Дослідження щодо отримання пігментів із мікроводоростейЗима, Едуард
2023-02Розробка складу нового десерту функціонального призначенняПереверзєва, Альона
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 39