Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29516
Название: | Удосконалення виробництва напою рисово-горіхового ТМ "Green Smile" |
Другие названия: | Improvement of production of rice-nut drink ТМ "Green Smile" |
Авторы: | Кравченко, Вікторія |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;рослинне молоко;напій рисово-горіховий;гомогенізатор;vegetable milk;rice-nut drink;homogenizer |
Дата публикации: | дек-2022 |
Библиографическое описание: | Кравченко, В. Удосконалення виробництва напою рисово-горіхового ТМ "Green Smile" : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2022. - 112 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Об’єкт роботи – напій рисово-горіховий ТМ «Green Smile», який
відноситься до рослинних напоїв - замінників молочних та кисломолочних
продуктів. Приготування напою проходить в декілька етапів: отримання
пасти горіхової і рисового борошна, отримання напою, пакування та
маркування. У роботі запропоновано технічне переоснащення виробництва
за рахунок встановлення сучасного гомогенізатора. The object of the work is a rice-nut drink TM "Green Smile", which belongs to herbal drinks - substitutes for dairy and sour-milk products. The preparation of the drink takes place in several stages: obtaining a paste of nut and rice flour, obtaining the drink, packaging and labeling. The paper proposes a technical re-equipment of production due to the installation of a modern homogenizer. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29516 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КРАВЧЕНКО Вікторія.pdf | 3,91 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.