Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29516
Название: Удосконалення виробництва напою рисово-горіхового ТМ "Green Smile"
Другие названия: Improvement of production of rice-nut drink ТМ "Green Smile"
Авторы: Кравченко, Вікторія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;рослинне молоко;напій рисово-горіховий;гомогенізатор;vegetable milk;rice-nut drink;homogenizer
Дата публикации: дек-2022
Библиографическое описание: Кравченко, В. Удосконалення виробництва напою рисово-горіхового ТМ "Green Smile" : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2022. - 112 с.
Краткий осмотр (реферат): Об’єкт роботи – напій рисово-горіховий ТМ «Green Smile», який відноситься до рослинних напоїв - замінників молочних та кисломолочних продуктів. Приготування напою проходить в декілька етапів: отримання пасти горіхової і рисового борошна, отримання напою, пакування та маркування. У роботі запропоновано технічне переоснащення виробництва за рахунок встановлення сучасного гомогенізатора.
The object of the work is a rice-nut drink TM "Green Smile", which belongs to herbal drinks - substitutes for dairy and sour-milk products. The preparation of the drink takes place in several stages: obtaining a paste of nut and rice flour, obtaining the drink, packaging and labeling. The paper proposes a technical re-equipment of production due to the installation of a modern homogenizer.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29516
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КРАВЧЕНКО Вікторія.pdf3,91 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.