Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29538
Назва: Дослідження з розроблення складу комбінованого стоматологічного гелю з фітосубстанціями протизапальної дії
Інші назви: Research on composition development combined dental gel with antiinflammatory phytosubstances
Автори: Дворовенко (Огризько), Аліна
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;факультет фаимацевтичних технологій та менеджменту;гель;фармакотехнологічні дослідження;рослинні екстракти;захворювання слизової оболонки порожнини рота;протизапальна дія;технологія;гомогенізація;gel;pharmacotechnological research;plant extracts;diseases of the mucous membrane of the oral cavity;anti-inflammatory action;technology;homogenization
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Дворовенко (Огризько), А. Дослідження з розроблення складу комбінованого стоматологічного гелю з фітосубстанціями протизапальної дії : кваліф. робота / наук. керівник Л. Вишневська. - Хрків, 2023. - 76 с.
Короткий огляд (реферат): Дворовенко (Огризько) А. В. Дослідження з розроблення складу комбінованого стоматологічного гелю з фітосубстанціями протизапальної дії ‒ Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Кваліфікаційна наукова праця присвячена розробці оптимального складу стоматологічного гелю, який містить синтетичні (метронідазолу бензоат) та рослинні активні фармацевтичні інгредієнти (рідкі рослинні екстракти), дослідженню фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей гелеутворювачів та дослідних зразків гелів, встановленню оптимальних технологічних параметрів їх приготування.
A.Dvorovenko (Ogryzko). Research on the development of the composition of a combined dental gel with phytosubstances of anti-inflammatory action - Qualification scientific work with manuscript rights. The qualifying scientific work is devoted to the development of the optimal composition of the dental gel, which contains synthetic (metronidazole benzoate) and plant active pharmaceutical ingredients (liquid plant extracts), to the study of the physico-chemical and structural-mechanical properties of gel formers and experimental gel samples, to the establishment of optimal technological parameters for their preparation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29538
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дворовенко (Огризько) Аліна, 07.02.22.pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.