Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29543
Название: Обгрунтування складу крему антиоксидантної дії
Другие названия: Justification of the composition of the cream with antioxidant action
Авторы: Новак, Діана
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;факультет фаимацевтичних технологій та менеджменту
Дата публикации: фев-2023
Библиографическое описание: Новак, Д. Обгрунтування складу крему антиоксидантної дії : кваліф. робота / наук. керівник Н. Половко. - Харків, 2023. - 71 с.
Краткий осмотр (реферат): Теоретично обґрунтовано використання БАР з антиоксидантними властивостями — олії виноградних кісточок і водного вилучення гадючника в'язолистного. Отримано настій трави гадючника. За результатами дослідження властивостей розроблено склад крему, який містить олію кукурудзяну і виноградних кісточок, емульгатори Олівем 1000 і цетилстеариловий спирт, пропіленгліколь, ефірну олія розмарину, натрію бензоат і настій гадючника. Розроблено технологічну схему крему, вивчено показники якості. Встановлено що розроблений засіб відповідає вимогам чинної НД. Кваліфікаційна робота викладена на 48 сторінках і складається зі вступу, огляду літератури, 2-х розділів досліджень, висновків, списку літературних джерел та додатків. Робота ілюстрована 7 таблицями і 1 рисунком.
The use of biologically active substances that have antioxidant properties — grape seed oil and aqueous extract of meadowsweet is theoretically substantiated. An infusion of meadowsweet’s grass was obtained. According to the results of the study of the experimental samples’ properties, the composition of the cream, which contains corn oil and grape seed oil, emulsifiers Olivem 1000 and cetyl stearyl alcohol, propylene glycol, essential oil of rosemary, sodium benzoate and infusion of meadowsweet was developed. A technological scheme of obtaining the cream was developed, and its quality indicators were studied. It was established that the developed product meets the requirements of the current regulatory document.3 The qualification work is set out on 48 pages and consists of an introduction, literature review, 3 chapters of experimental research, general conclusions, a list of references and appendices.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29543
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Новак Діана 6.02.2023.pdf3,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.