Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29578
Назва: | Фітохімічне вивчення плодів сумаха дубильного |
Інші назви: | Phytochemical study of tannin sumac fruits |
Автори: | Рачинська, Вікторія |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;сумах дубильний;плоди;аналіз хімічного складу;БАР;sumac tannin;fruits;analysis of chemical composition;BAR |
Дата публікації: | лют-2023 |
Бібліографічний опис: | Рачинська, В. Фітохімічне вивчення плодів сумаха дубильного : кваліф. робота / наук. керівник В. Король. - Харків, 2023. - 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню плодів
сумаха дубильного. Якісний склад досліджували за допомогою хімічних
реакцій та хроматографічних методів. Кількісний вміст біологічно активних
речовин (БАР) визначали у плодах сумаха дубильного загально прийнятими
фізико-хімічними методами аналізу. Представлено результати визначення
втрати в масі при висушуванні сировини, загальної золи, золи не розчинній у
хлористоводневій кислоті, екстрактивних речовин. The qualification work is devoted to the phytochemical study of the fruits of Sumac tannicum. The qualitative composition was investigated by chemical reactions and chromatographic methods. The quantitative content of biologically active substances (BAS) was determined in the fruits of Sumac tannicum by generally accepted physicochemical methods of analysis. The results of determination of loss in mass during drying of raw materials, total ash, ash insoluble in hydrochloric acid, extractive substances are presented. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29578 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рачинська Вікторія, 08.02.23.pdf | 1,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.