Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29597
Назва: Фітохімічне вивчення Cota tinctoria (L.) J. Gray
Інші назви: Phytochtmscal study of Cota tinctoria (L.) J. Gray
Автори: Винник, Анна
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;факультет медико-фармацевтичних технологій;Пупавка красильна J.;Gay;Айстрові;трава;квітки;Asteraceae L;herb;flowers
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Винник, А.Фітохімічне вивчення Cota tinctoria (L.) J. Gray. : кваліф. робота / наук. керівник в. Процько. - Харків, 2023. - 53 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню квіток та трави Пупавки красильної (Cota tinсtoria (L.) J. Gray). В хімічному складі трави та квіток Пупавки красильної виявлено та визначено вміст флавоноїдів, гідроксикоричних та органічних кислот, проціанідинів, а також проведено визначення вмісту мінеральних елементів. Представлено результати визначення втрати в масі при висушуванні сировини, визначення вмісту загальної золи та визначення вмісту золи, нерозчинної в хлористоводневій кислоті.
The qualification work is devoted to the phytochemical study of flowers and grass of the Cota tinstoria (L.) J. Gray. The content of flavonoids, hydroxycinnamic and organic acids, procyanidins was identified and determined in the chemical composition of the grass and flowers of the dyer's daylily, and the content of mineral elements was also determined. The results of determining the loss in mass during drying of raw materials, determining the content of total ash and determining the content of ash insoluble in hydrochloric acid are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29597
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Винник Анна, 08.02.23.pdf1,99 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.