Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/295
Назва: Вивчення амінокислотного складу та анатомічної будови коренів і трави розторопші плямистої
Автори: Болоховець, Г. С.
Тернінко, І. І.
Кисличенко, В. С.
Руденко, В. П.
Bolokhovets, A. S.
Terninko, I. I.
Kislichenko, V. S.
Rudenko, V. P.
Теми: розторопша плямиста;амінокислоти;milk thistle;amino acids
Дата публікації: 2008
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Вивчення амінокислотного складу та анатомічної будови коренів і трави розторопші плямистої / Г. С. Болоховець , І. І. Тернінко , В. С. Кисличенко,В. П. Руденко // Вісник фармації. - 2008. - № 4. - С. 17-20.
Короткий огляд (реферат): Вивчено якісний склад та кількісний вміст вільних та зв'язаних амінокислот у траві та коренях розторопші. Крім того, у сировині, що вивчалася, було встановлено кількісний вміст загального білка. Визначили анатомічні діагностичні ознаки трави та коренів розторопші.
The qualitative composition and quantitative content of free and fixed amino acids have been studied in roots and herb of Milk Thistle. Besides, the quantitative content of the total protein in the raw material studied has been determined. The anatomic diagnostic features of herb and roots of Milk Thistle have been found.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/295
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17-20.pdf129,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.