Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29867
Название: Вивчення впливу макро- та мікро- нутрієнтів їжі на розвиток і ступінь важкості акне у осіб молодого віку
Другие названия: Study of the influence of macro- and micro- nutrients of food on the development and severity of acne in young people
Авторы: Федорчук, Ліна
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра косметології та аромології;факультет медико-фармацевтичних технологій;акне;живлення;вплив на розвиток;acne;nutrition;developmental impact;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів
Дата публикации: июн-2022
Библиографическое описание: Федорчук, Л. Вивчення впливу макро- та мікро- нутрієнтів їжі на розвиток і ступінь важкості акне у осіб молодого віку : кваліф. робота / наук. керівник О. Лебединець. - Харків, 2022. - 69 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі було проаналізовано живлення молодих людей з вугровою хворобою. Встановлено, що аліментарний дисбаланс стосується одночасно споживаних основних компонентів їжі, вітамінів, макро- і мікроелементів. Надмірний вжиток жиру впливає на прогрес вугрової хвороби; перевищення добової потреби у вуглеводах також достовірно впливає на тягар акне. Регулярне наднормативне вживання молока і молочних продуктів також впливає на міру тягаря акне, але значно слабкіше, ніж наведені вище аліментарні чинники.
The study of the nutrition of young people with acne was analyzed. It is established that the alimentary imbalance concerns the simultaneously consumed main components of food, vitamins, macro- and microelements. Excessive fat intake affects the progress of acne; Exceeding the daily requirement of carbohydrates also significantly affects the burden of acne. Regular excessive consumption of milk and dairy products also affects the severity of acne, but much weaker than the above nutritional factors.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29867
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри косметології та аромології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Федорчук.pdf969,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.