Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29905
Title: Overweight and obesity as a social and medical problem. Drawing up a list of possible weight management services at the pharmacy level
Other Titles: Зайва вага та ожиріння як соціальна та медична проблема. Складання переліку можливих послуг з контролю ваги на рівні аптеки
Authors: Kertit Boulaassass, Mohamed Amin
Keywords: кафедра соціальної фармації;кваліфікаційна робота;faculty for foreign citizens’ education;overweight;obesity;medical problem;social problem;надлишкова вага;ожиріння;медична проблема;соціальна проблема
Issue Date: Jun-2022
Bibliographic description (Ukraine): Kertit Boulaassass Mohamed Amin. Overweight and obesity as a social and medical problem. Drawing up a list of possible weight management services at the pharmacy level : qualification work / supervisor A. Cherkashyna. - Kharkav, 2022. - 51 p.
Abstract: Data on overweight and obesity as a social and medical problem were systematized in the qualification work. Attention to the role of pharmacists and pharmaceutical care was emphasized. The main directions for improving medical and pharmaceutical care for obese patients were highlighted. A list of possible weight management services, which can be provided at a pharmacy was drawn up.
У кваліфікаційній роботі систематизовано дані про надмірну вагу та ожиріння як соціально-медичну проблему. Акцентовано увагу на ролі фармацевтів та фармацевтичної допомоги. Висвітлено основні напрямки удосконалення медичної та фармацевтичної допомоги хворим на ожиріння. Сформовано перелік можливих послуг з регулювання ваги, які можна надати в аптеці.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29905
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри соціальної фармації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кертіт Булаассасс Мохамед Амін Mohamed Amin KERTIT BOULAASSASS.pdf
  Restricted Access
717,25 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.