Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30133
Назва: Разработка лекарственного средства антиоксидантного действия в виде крема
Інші назви: Development of an antioxidant drugs in the form of a cream
Автори: Ларусси, Ашраф
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;факультет по подготовке иностранных граждан;антиоксидантная активность;аминокислоты;фотостарение;крем;antioxidant activity;amino acids;photoaging;cream
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Ларусси Ашраф. Разработка лекарственного средства антиоксидантного действия в виде крема : квалиф. работа / науч. руководитель А. Крюкова. - Харьков, 2022. - 53 с.
Короткий огляд (реферат): Проведены исследования по разработке состава и технологии производства лекарственного средства антиоксидантного действия в виде крема. Обоснован выбор действующих веществ в определенных концентрациях: альфа-липоевой кислоты – 2.5 %, аргинина – 2.0 +%, глицина – 2.0 %. На основании фармако-технологических исследований определена оптимальная концентрация эмульгатора «Xyliance» для создания крема для лечения и коррекции проявлений фотостарения кожи. Произведен контроль качества полученного крема.
Studies have been carried out on the development of the composition and technology for the production of an antioxidant drug in the form of a cream. The choice of active substances in certain concentrations is substantiated: alpha-lipoic acid – 2.5%, arginine – 2.0%, glycine – 2.0%. Based on pharmaco-technological studies, the optimal concentration of the «Xyliance» emulsifier was determined to create a cream for the treatment and correction of manifestations of skin photoaging. The quality control of the obtained cream was carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30133
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ларуссі Ашраф.pdf979,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.