Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30148
Title: | Elaboration of methods of synthesis and analysis in the range of 8-methyl-2-hydroxy-4-oxo-4h-pyrido [1,2 a] pyrimidine-3-carboxylic acid derivatives |
Other Titles: | Розробка методик синтезу та аналізу в ряду похідних 8-метил-2-гідрокси-4-оксо-4Н-піридо[1, 2a] піримідин-3-карбонової кислоти |
Authors: | Sufan, Hassan |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;faculty of foreign citizens’ education;похідні 8-метил-2-гідрокси-4-оксо-4Н-піридо[1, 2a] піримідин-3-карбонової кислоти;аналіз;антиспазмодики;8-methyl-2-hydroxy-4-oxo-4H-pyrido [1, 2a] pyrimidine-3-carboxylic acid derivatives;analysis;antispasmodics |
Issue Date: | Jun-2022 |
Bibliographic description (Ukraine): | Sufan Hassan. Elaboration of methods of synthesis and analysis in the range of 8-methyl-2-hydroxy-4-oxo-4h-pyrido [1,2 a] pyrimidine-3-carboxylic acid derivatives : qualification work / supervisor H. Burian. - Kharkiv, 2022. - 47 p. |
Abstract: | Робота присвячена розробці методик синтезу та аналізу для потенційних антиспазмодиків в ряду похідних 8-метил-2-гідрокси-4-оксо-4Н-піридо[1, 2a] піримідин-3-карбонової кислоти. Робота складається із вступу, трьох розділів, загальних висновків та списку використаної літератури. The work is devoted to the development of a method of synthesis and for the analysis of potential antispasmodics in a number of derivatives of 8-methyl-2- hydroxy-4-oxo-4H-pyrido [1, 2a] pyrimidine-3-carboxylic acid. The work consists of an introduction, three chapters, general conclusions and a list of references. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30148 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Суфан Хассан Hassan SUFAN.pdf Restricted Access | 1,35 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.