Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30218
Назва: Дослідження основних показників якості сировини для lantana camara
Автори: Кривоколіско, К. А.
Кисличенко, В. С.
Попик, А. І.
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Кривоколіско, К. А. Дослідження основних показників якості сировини для lantana camara / К. А. Кривоколіско, В. С. Кисличенко, А. І. Попик // Сучасні досягнення фармацевтичної справи : зб. наук. пр. Вип. 1. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 156-157.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30218
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
156-157.pdf184,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.