Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30711
Назва: In vivo anti-inflammatory response and bioactive compounds' profile of polyphenolic extracts from edible Argan oil (Argania Spinosa L.)
Автори: Seniuk, I. V.
Kravchenko, V. M.
Benarafa Ibrahim Amin
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Seniuk, I. V. In vivo anti-inflammatory response and bioactive compounds' profile of polyphenolic extracts from edible Argan oil (Argania Spinosa L.) / I. V. Seniuk, V. M. Kravchenko, Benarafa Ibrahim Amin // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. - Харків : НФаУ, 2023. - С. 72-74.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30711
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
72-74.pdf188,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.