Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30711| Назва: | In vivo anti-inflammatory response and bioactive compounds' profile of polyphenolic extracts from edible Argan oil (Argania Spinosa L.) |
| Автори: | Seniuk, I. V. Kravchenko, V. M. Benarafa Ibrahim Amin |
| Дата публікації: | 2023 |
| Бібліографічний опис: | Seniuk, I. V. In vivo anti-inflammatory response and bioactive compounds' profile of polyphenolic extracts from edible Argan oil (Argania Spinosa L.) / I. V. Seniuk, V. M. Kravchenko, Benarafa Ibrahim Amin // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. - Харків : НФаУ, 2023. - С. 72-74. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30711 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 72-74.pdf | 188,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.