Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30759
Title: | Розробка складу і технології капсул для профілактики і лікування хронічного простатиту |
Other Titles: | Development of the composition and technology of capsules for the prevention and treatment of chronic prostatitis |
Authors: | Межиріцька, Ірина |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;капсули;простатит;сухий екстракт вівсу;екстракт кропиви;екстракт якірців;екстракт валеріани;технологія;capsules;prostatitis;oat dry extract;nettle dry extract;anchor dry extract;valerian dry extract;technology |
Issue Date: | Jun-2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Межиріцька, І. Розробка складу і технології капсул для профілактики і лікування хронічного простатиту : кваліф. робота / наук. керівник Т. Пономаренко. - Харків, 2023. - 49 с. |
Abstract: | З метою створення твердих желатинових капсул для лікування та профі-
лактики різних форм простатиту як активні фармацевтичні інгредієнти було
обрано сухі екстракти вівсу, кропиви, якірців та валеріани. На підставі прове-
дених фізико-хімічних та технологічних досліджень встановлено раціональ-
ний склад допоміжних речовин та обґрунтовано технологію одержання кап-
сул. In order to create hard gelatin capsules for the treatment and prevention of various forms of prostatitis, dry extracts of oats, nettles, anchors and valerian were selected as active pharmaceutical ingredients. On the basis of the conducted physical-chemical and technological researches the rational composition of excipients is established and the technology of obtaining capsules is substantiated. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30759 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Межиріцька Ірина, 13.06.2023.pdf | 998,16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.