Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30799| Назва: | Вивчення впливу допоміжних речовин на смакові властивості сиропу ягід магонії |
| Автори: | Половко, Н. П. Лябах, Д. О. |
| Дата публікації: | 2023 |
| Бібліографічний опис: | Половко, Н. П. Вивчення впливу допоміжних речовин на смакові властивості сиропу ягід магонії / Н. П. Половко, Д. О. Лябах // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 14 квіт. 2023 р. – Xарків : НФаУ, 2023. – С. 91. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30799 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 91.pdf | 166,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.