Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30901
Название: | Розробка складу та технології комбінованого лікарського препарату для лікування дисбіозу кишківника |
Другие названия: | Developmentofthec ompositionandtec hnologyof a combineddrugf orthetreat mentofinte stinaldysbiosis |
Авторы: | Гергель, Марія |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;біфідумбактерин;пектин;допоміжні речовини;капсули;технологія;bifidumbacterin;pectin;auxiliary substances;capsules;technology |
Дата публикации: | июн-2023 |
Библиографическое описание: | Гергель, М. Розробка складу та технології комбінованого лікарського препарату для лікування дисбіозу кишківника : кваліф. робота / наук. керівник Л. Бобрицька. - Харків, 2023. - 70 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано і узагальнено дані сучасних літературних джерел щодо
основних напрямків терапії дисбіозів. Розглянуто перспективу створення
препаратів з пробіотичною активністю. Показана перспектива створення
лікарських форм на основі біфідумбактерину сухого та його комбінації з
яблучним пектином для лікування дисбіотичних розладів кишечника та
комплексної терапії імунологічних захворювань. Data from modern literary sources on the main directions of dysbiosis therapy are analyzed and summarized. The perspective of creating preparations with probiotic activity is considered. The prospect of creating medicinal forms based on dry bifidumbacterin and its combination with apple pectin for the treatment of dysbiotic intestinal disorders and complex therapy of immunological diseases is shown. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30901 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГЕРГЕЛЬ МАРІЯ 13.06.2023.pdf | 1,53 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.