Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30935
Title: | Дослідження показників якості сировини солодки голої коренів різних способів переробки |
Other Titles: | Study of quality indicators of licorice roots of different methods of processing |
Authors: | Білецька, Євгенія |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;солодки голої корені;гранули різано–пресовані;крупний порошок;показники якості;licorice roots;cut-pressed granules;coarse powder;technology;quality indicators |
Issue Date: | Jun-2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Білецька, Є. Дослідження показників якості сировини солодки голої коренів різних способів переробки : кваліф. робота / наук. керівник І. Коноваленко. - Харків, 2023. - 96 с. |
Abstract: | Запропоновано провести дослідження з показників якості продуктів
переробки фракції середньо–крупного порошку подрібнених коренів солодки
голої у форму гранул різано–пресованих. Вивчено фізичні, фізико–хімічні та
фармакотехнологічні властивості подрібненої лікарської рослинної сировини
та її фракцій (крупного порошку, середньо–крупного порошку та гранул
різано–пресованих). Розроблено методи контролю якості фітопрепарату
солодки голої коренів в фільтр–пакетах. It is proposed to conduct research on product quality indicators of fraction of medium-coarse powder of crushed licorice roots into the form of cut-pressed granules is proposed. The physical, physicochemical, and pharmacotechnological properties of crushed medicinal plant material and its fractions (coarse powder, medium-coarse powder, and cut-pressed granules) were studied. Methods of quality control of licorice bare root phytopreparation in filter bags have been developed. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30935 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Білецька, Євгенія, 14.06.23.pdf | 4,52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.